Taco Ewelosy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Taco Ewelosy

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

12 plastrów

1 sztuka

400 gramów

12 łyżek

12 plastrów

6 sztuk

1 opakowanie

1 opakowanie

2 łyżki

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso mielone dopraw przyprawą do dań kuchni meksykańskiej i podsmaż na patelni.

Krok 2

Dodaj sos taco i mieszając smaż chwilę.

Krok 3

Muszelki taco wypełnij liśćmi sałaty, na nią połóż mięso, ogórka, cebulę i paprykę pokrojone w kostkę.

Krok 4

Na koniec dodaj sos i posyp każdą muszelkę łyżką kukurydzy oraz szczypiorkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Taco Ewelosy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Taco Ewelosy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Taco Ewelosy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Taco Ewelosy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Taco Ewelosy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Taco Ewelosy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Taco Ewelosy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Taco Ewelosy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej