Składniki
8 sztuk
1 opakowanie
1 kilogram
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Udka oprósz Przyprawą do kurczaka Knorr i odstaw na 1/2 godziny.
Krok 2
Naczynie żaroodporne posmaruj olejem. Wyłóż wypłukaną kapustę kiszoną a na nią zamarynowane udka z kurczaka.
Krok 3
Skrop olejem zapiekaj ok. 1,5 godziny w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Danie podawaj gorące.
Przepisy w Waszym wykonaniu
3 osoby oglądają przepis: 
Wrapy klasyczne - VIDEO
30 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej