Składniki
30 dekagramów
150 gramów
1 łyżeczka
1 sztuka
8 sztuk
2 łyżki
1 szklanka
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety z ryb po umyciu i osuszeniu podziel na małe porcje i oprósz przyprawą Knorr. Skrop oliwą.
Krok 2
Brokuły podziel na małe części. Marchewkę i cukinię pokrój w małe kawałki. Cebulę obierz i posiekaj.
Krok 3
Warzywa i rybę ugotuj na parze.
Krok 4
Makaron lasagne ugotuj al dente w lekko osolonej wodzie i schłodź w zimnej wodzie.
Krok 5
Na każdym płacie połóż porcję warzyw i rybę, Zawiń i polej sosem.
Krok 6
Śmietanę zagotuj w rondelku, dodaj marynowany pieprz i dopraw Delikatem Knorr. Gotuj na wolnym ogniu do zgęstnienia. Polej zawijasy i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.
Czytaj więcejWigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.
Czytaj więcej