
Składniki
1 opakowanie
1 sztuka
1 szczypta
5 plastrów
1 szczypta
5 sztuk
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Plastry schabu delikatnie rozbić, posolić i doprawić pieprzem oraz suszonymi ziołami (użyłam gotowej mieszanki) na plastry schabu położyć umyte i pokrojone w plastry pieczarki oraz ser w plastrach, zawinąć w roladkę ułożyć w naczyniu żaroodpornym z dodatkiem rozpuszczonej kostki grzybowej w 1 szklance wody.
Krok 2
Wrzucić pozostałe pieczarki pokrojone w plastry i posypać roladki startym serem. Piec ok.1 godz. w piekarniku w 200 st. Smacznego
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Bulion grzybowy na borowikach leśnych Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPlanujecie danie z gotowanej dyni i zastanawiacie się, jak ugotować dynię, żeby smakowała wybornie? Sprawdźcie, jak gotować dynię, żeby zachować jej smak, kolor i zapach.
Czytaj więcejJak uprażyć orzechy? Do tej czynności przydadzą się patelnia albo piekarnik. Jak uprażyć orzechy włoskie, a jak zabrać się za laskowe lub fistaszki? Wszystkiego dowiesz się z naszego krótkiego poradnika dotyczącego prażenia orzechów.
Czytaj więcej