
Składniki
300 gramów
1 sztuka
1 opakowanie
1 litr
1 opakowanie
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kurczaka pokroić w kostkę i podsmażyć. Paprykę pokroić w słupki.
Krok 2
Przygotować bulion w 1 l wody. Dodać fix, kurczaka, paprykę i kukurydzę. Gotować przez ok. 10 minut.
Krok 3
Jeżeli zupa będzie za gęsta, dolać więcej wody.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej