Burger z kremem orzechowym przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Burger z kremem orzechowym

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

5

heart
57 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

58 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

250 gramów

2 łyżeczki

40 gramów

80 gramów

2 łyżeczki

2 łyżeczki

2 sztuki

4 sztuki

4 sztuki

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wymieszaj mięso z pieprzem, musztardą, cebulą i pokruszonymi orzeszkami.

Krok 2

Uformuj kotlety i smaż na grillu, bądź patelni

Krok 3

Posmaruj kromki pieczywa, które będą na dole burgera kremem orzechowym, a te których użyjesz na górze - majonezem Hellmann‘s.

Krok 4

Pokrój ogórki i złóż burgera.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Burger z kremem orzechowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Burger z kremem orzechowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Burger z kremem orzechowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Burger z kremem orzechowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Burger z kremem orzechowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Burger z kremem orzechowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Burger z kremem orzechowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Burger z kremem orzechowym - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Burger z kremem orzechowymBurger z kremem orzechowym

Wymieszaj mięso z pieprzem, musztardą, cebulą i pokruszonymi orzeszkami.