
Składniki
500 gramów
300 gramów
90 gramów
2 sztuki
1.5 łyżeczki
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cukinię, ziemniaki i cebulę zetrzeć - odsączyć nadmiar wody na sicie. Dodać pozostałe składniki - wymieszać. Usmażyć na oleju. (konsystencją powinny przypominać tradycyjne placki ziemniaczane - jeśli są zbyt rzadkie i trudno je usmażyć, dosypać mąki) Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej