Cynamonek

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

8 sztuk

3 szklanki

4 szklanki

1 szklanka

2 łyżeczki

2 łyżeczki

8 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cukier i jajka ubijać około 10 minut, dodać resztę składników i wymieszać.

Krok 2

Jabłka pokroić w talarki lub kostkę (jak komu wygodnie), dodać do ciasta i wymieszać.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Cynamonek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Cynamonek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Cynamonek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Cynamonek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Cynamonek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Cynamonek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Cynamonek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej