Farsz ze szpinaku

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 łyżka

5 łyżek

200 gramów

6 sztuk

2 łyżki

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Nafaszeruj przygotowane cannelloni i ułóż je w naczyniu do zapiekania.

Krok 2

Mięso podsmaż na maśle i włóż do cannelloni.

Krok 3

Na wierzch nałóż masło i posyp tartym serem. Wstaw do piekarnika na 20 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej