Farsz ze szpinaku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Farsz ze szpinaku

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 łyżka

5 łyżek

200 gramów

6 sztuk

2 łyżki

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Nafaszeruj przygotowane cannelloni i ułóż je w naczyniu do zapiekania.

Krok 2

Mięso podsmaż na maśle i włóż do cannelloni.

Krok 3

Na wierzch nałóż masło i posyp tartym serem. Wstaw do piekarnika na 20 minut.

pasibrzuch

Dobra rada:

Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej