
Składniki
1 sztuka
1 łyżka
5 łyżek
200 gramów
6 sztuk
2 łyżki
200 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Nafaszeruj przygotowane cannelloni i ułóż je w naczyniu do zapiekania.
Krok 2
Mięso podsmaż na maśle i włóż do cannelloni.
Krok 3
Na wierzch nałóż masło i posyp tartym serem. Wstaw do piekarnika na 20 minut.
Dobra rada:
Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej