Farsz ze szpinaku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Farsz ze szpinaku

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 łyżka

5 łyżek

200 gramów

6 sztuk

2 łyżki

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Nafaszeruj przygotowane cannelloni i ułóż je w naczyniu do zapiekania.

Krok 2

Mięso podsmaż na maśle i włóż do cannelloni.

Krok 3

Na wierzch nałóż masło i posyp tartym serem. Wstaw do piekarnika na 20 minut.

pasibrzuch

Dobra rada:

Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Farsz ze szpinaku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Cytrynowy turbot
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca. Ponieważ jest to danie, które może smakować świetnie na zimno, jak i prosto z piekarnika.

Czytaj więcej

Sernik nowojorski, wiedeński, japoński, a może swojski serowiec? Na kruchym cieście czy z kruszonką? Z polewą czekoladową, karmelową albo z cukrem pudrem… Gdy mowa o serniku, naprawdę jest w czym wybierać! To pyszny deser, który zachwyca kremową konsystencją i puszystością. Wszystko jednak pod pewnymi warunkami, ponieważ przygotowanie sernika rządzi się swoimi prawami. Jak długo piec sernik i w jakiej temperaturze?

Czytaj więcej