
Składniki
1 sztuka
1 łyżka
5 łyżek
200 gramów
6 sztuk
2 łyżki
200 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Nafaszeruj przygotowane cannelloni i ułóż je w naczyniu do zapiekania.
Krok 2
Mięso podsmaż na maśle i włóż do cannelloni.
Krok 3
Na wierzch nałóż masło i posyp tartym serem. Wstaw do piekarnika na 20 minut.

Dobra rada:
Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej