PRZEPISY.PL

Farsz ze szpinaku

Autor: pasibrzuch
  • 60
  • 6
  • Średnie
  • 0
5
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

  • jajko1 szt
  • masło1 łyżka
  • starty żółty ser5 łyżek
  • mięso mielone200 gr
  • cannelloni6 szt
  • zioła2 łyżki
  • szpinak gotowany200 gr
    • Krok 1

      Nafaszeruj przygotowane cannelloni i ułóż je w naczyniu do zapiekania.
    • Krok 2

      Mięso podsmaż na maśle i włóż do cannelloni.
    • Krok 3

      Na wierzch nałóż masło i posyp tartym serem. Wstaw do piekarnika na 20 minut.

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    376
    osób dodało do Mniamlisty
    60''
    4
    Łatwe
    162
    osoby dodały do Mniamlisty
    60''
    4
    Łatwe
    752
    osoby dodały do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    122
    osoby dodały do Mniamlisty
    15''
    1
    Łatwe