
Składniki
8 sztuk
null
null
0.5 opakowania
150 gramów
1 sztuka
2 łyżki
150 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidory umyj i odetnij wierzch na około 1 cm. Środek delikatnie wydrąż, ułóż na talerzu wydrążoną stroną w dół, by sok wypłynął.
Krok 2
Pokrojoną kiełbasę w pół plasterki podsmaż na oleju.
Krok 3
Dodaj do kiełbasy odsączony groszek, ser żółty starty na tarce na grubych oczkach, odsączony i pokrojony miąższ pomidora.
Krok 4
Wymieszaj z majonezem. Dopraw pieprzem i skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.
Krok 5
Farsz włóż do pomidorów, posyp posiekaną bazylią i przykryj wieczkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPodobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej