
Składniki
8 sztuk
null
null
0.5 opakowania
150 gramów
1 sztuka
2 łyżki
150 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidory umyj i odetnij wierzch na około 1 cm. Środek delikatnie wydrąż, ułóż na talerzu wydrążoną stroną w dół, by sok wypłynął.
Krok 2
Pokrojoną kiełbasę w pół plasterki podsmaż na oleju.
Krok 3
Dodaj do kiełbasy odsączony groszek, ser żółty starty na tarce na grubych oczkach, odsączony i pokrojony miąższ pomidora.
Krok 4
Wymieszaj z majonezem. Dopraw pieprzem i skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.
Krok 5
Farsz włóż do pomidorów, posyp posiekaną bazylią i przykryj wieczkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPodobne przepisy
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej