Filety z grilla

Autor: Kasia G.

ratingratingratingratingrating

245

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

0.5 łyżeczki

2 szczypty

0.5 łyżeczki

2 sztuki

0.5 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie przyprawy łączymy w miseczce.

Krok 2

Umyte i wysuszone ręcznikiem papierowym mięso posypujemy przyprawami i wstawiamy do lodówki (najlepiej na całą noc).

Krok 3

Mięso grillujemy na małym żarze, na aluminiowej tacce od czasu do czasu obracając mięso (ok 30-40 minut).

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Filety z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Filety z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Filety z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Filety z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Filety z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Filety z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Filety z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej