
Składniki
3 sztuki
0.5 łyżeczki
2 szczypty
0.5 łyżeczki
2 sztuki
0.5 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wszystkie przyprawy łączymy w miseczce.
Krok 2
Umyte i wysuszone ręcznikiem papierowym mięso posypujemy przyprawami i wstawiamy do lodówki (najlepiej na całą noc).
Krok 3
Mięso grillujemy na małym żarze, na aluminiowej tacce od czasu do czasu obracając mięso (ok 30-40 minut).
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuŚwieże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej