Filety z grilla przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Filety z grilla

Autor: Kasia G.

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 łyżeczki

0.5 łyżeczki

2 sztuki

2 szczypty

0.5 łyżeczki

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie przyprawy łączymy w miseczce.

Krok 2

Umyte i wysuszone ręcznikiem papierowym mięso posypujemy przyprawami i wstawiamy do lodówki (najlepiej na całą noc).

Krok 3

Mięso grillujemy na małym żarze, na aluminiowej tacce od czasu do czasu obracając mięso (ok 30-40 minut).

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Filety z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Filety z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Filety z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Filety z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Filety z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Filety z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Filety z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Filety z grilla - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów.

Czytaj więcej

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety?

Czytaj więcej