PRZEPISY.PL

Golonka pomorska

  • 90
  • 2
  • Średnie
  • 0
15
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

  • kminek
  • pieprz
    • Krok 1

      Golonkę włóż do garnka i zalej osolonym wrzątkiem. Gotuj na wolnym ogniu około 1,5 godziny.
    • Krok 2

      Golonkę po lekkim schłodzeniu oddziel od kości i pokrój w plastry.
    • Krok 3

      Zalej szklanką wywaru, powstałego po gotowaniu golonki. Duś pod przykryciem przez 10 minut. Podawaj z ziemniakami.
    • Krok 4

      Włóż dogarnka, a następnie zalej sosem pomidorowym. Pokrój cebulę i, wraz z przyprawami, dodaj ją do mięsa.

    Więcej przepisów z tym produktem

    Sos w słoiku Spaghetti Toscana KnorrZobacz wszystkie

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    257
    osób dodało do Mniamlisty
    45''
    6
    Łatwe
    27
    osób dodało do Mniamlisty
    45''
    4
    Łatwe
    947
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    26
    osób dodało do Mniamlisty
    45''
    4
    Łatwe