Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
4 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Warzywa myjemy i kroimy w plastry.
Krok 2
Układamy na grillu.
Krok 3
Posypujemy rozkruszoną kostką Pietruszka Knorr.
Krok 4
Grillujemy i podajemy jako dodatek do mięs i ryb z grilla lub jako samodzielne danie.
Przepisy w Waszym wykonaniu
2 osoby oglądają przepis: 
Krewetki w maśle czosnkowym
15 min.
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktu8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej