
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
2 sztuki
1 opakowanie
3 łyżki
1 opakowanie
50 gramów
2 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałatę porwij na kawałki. Pomidora pokrój w kostkę. Ser żółty i fetę w kostkę, szpinak umyj i osusz.
Krok 2
W dużej misce wymieszaj Sos sałatkowy Knorr z jogurtem i kawałkiem fety oraz posiekanym czosnkiem.
Krok 3
Do miski z sosem dodaj warzywa oraz sery, wymieszaj, posyp grzankami.

Dobra rada:
Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej