Kotlety schabowe w chipsowej panierce

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 łyżka

1 sztuka

2 łyżki

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso rozbij, oprósz z obydwu stron lekko Przyprawą do wieprzowiny Knorr. odstaw na 30 minut do lodówki.

Krok 2

Chipsy pokrusz, jajko roztrzep.

Krok 3

Panieruj w mące, roztrzepanym jajku a następnie w drobno pokruszonych chipsach.

Krok 4

Smaż z obu stron na rozgrzanym oleju .

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kotlety schabowe w chipsowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kotlety schabowe w chipsowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kotlety schabowe w chipsowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kotlety schabowe w chipsowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kotlety schabowe w chipsowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kotlety schabowe w chipsowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kotlety schabowe w chipsowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej