Kotlety schabowe w chipsowej panierce przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kotlety schabowe w chipsowej panierce

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 łyżka

1 sztuka

2 łyżki

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso rozbij, oprósz z obydwu stron lekko Przyprawą do wieprzowiny Knorr. odstaw na 30 minut do lodówki.

Krok 2

Chipsy pokrusz, jajko roztrzep.

Krok 3

Panieruj w mące, roztrzepanym jajku a następnie w drobno pokruszonych chipsach.

Krok 4

Smaż z obu stron na rozgrzanym oleju .

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kotlety schabowe w chipsowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kotlety schabowe w chipsowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kotlety schabowe w chipsowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kotlety schabowe w chipsowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kotlety schabowe w chipsowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kotlety schabowe w chipsowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kotlety schabowe w chipsowej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kotlety schabowe w chipsowej panierce - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Bruschetta
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej