
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
400 gramów
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kiełbasę i cebulę kroimy w kostkę i przesmażamy na patelni.
Krok 2
Po kilku minutach dodajemy kostkę czosnkową, sos słodko-kwaśny i pomidory z puszki (razem z zalewą).
Krok 3
Gotujemy na wolnym ogniu około 15 minut.
Krok 4
W między czasie gotujemy makaron, który po odcedzeniu dodajemy do sosu.
Krok 5
Całość mieszamy i serwujemy. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej