
Składniki
1 sztuka
2 łyżki
1 sztuka
1 szklanka
1 łyżka
1 łyżka
1 łyżeczka
300 gramów
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kurki oczyścić i przesmażyć na maśle. Gdy ostygną posiekać w mniejsze kawałki.
Krok 2
Na patelni zeszklić obraną i posiekaną cebulę, dodać kurki posiekane kurki i wymieszać. Odstawić do ostygnięcia.
Krok 3
Mięso mielone wymieszać z jajkiem, bułką tartą, czosnkiem i pietruszką w mini kostkach Knorr oraz przyprawą do mięs Knorr. Dodać suszony tymianek i kurki. Dokładnie wymieszać. Formować kotleciki i smażyć na oleju na rumiano.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej