
Składniki
2 sztuki
1 opakowanie
1 sztuka
500 gramów
100 gramów
10 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Z rozmrożonego ciasta francuskiego powicinaj szklanką krążki.
Krok 2
Na krążkach układaj wędlinę, pomidora pokrojonego w plasterki, oliwki.
Krok 3
Całość przykryj plasterkiem mozzarelli, posyp ziołami prowansalskimi lub pietruszką i piecz 20-25 minut w 180 stopniach
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej