Składniki
500 gramów
10 sztuk
2 sztuki
1 opakowanie
100 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Z rozmrożonego ciasta francuskiego powicinaj szklanką krążki.
Krok 2
Na krążkach układaj wędlinę, pomidora pokrojonego w plasterki, oliwki.
Krok 3
Całość przykryj plasterkiem mozzarelli, posyp ziołami prowansalskimi lub pietruszką i piecz 20-25 minut w 180 stopniach
Przepisy w Waszym wykonaniu
2 osoby oglądają przepis: 
Makaron sojowy z warzywami
30 min.
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNa zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej