Nugettsy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Nugettsy

Autor: joasja

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 łyżeczka

1 łyżeczka

200 gramów

1 gram

1 opakowanie

8 sztuk

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przygotuj naggetsy z kurczaka zgodnie z instrukcją na opakowaniu- na patelni, w piekarniku lub w mikrofali.

Krok 2

Ugotuj ryż z odrobiną soli do smaku.

Krok 3

Ugotuj brokuły oraz w niewielkiej ilości wody marchewkę.

Krok 4

Rozpuść masło w rondelku, dodaj marchewkę i miód. Dopraw solą do smaku.

Krok 5

Przygotuj sos Knorr i polej nim rózyczki brokuła.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Nugettsy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Nugettsy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Nugettsy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Nugettsy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Nugettsy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Nugettsy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Nugettsy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Nugettsy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Musaka z cukinią
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Najnowsze artykuły

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej