
Składniki
2 sztuki
500 gramów
1 sztuka
1 sztuka
2 sztuki
2 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyte pieczarki obieramy i kroimy w cienkie plastry.
Krok 2
Cebulę drobno siekamy.
Krok 3
Warzywa przesmażamy razem na oliwie. Doprawiamy do smaku kostką czosnkową i cebulową (dla podkreślenia smaku).
Krok 4
Bagietkę przekrawamy na pół i nakładamy na nie farsz.
Krok 5
Posypujemy tartym serem i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 st. C.
Krok 6
Pieczemy do czasu stopienia sera i opieczenia się bułki. Smacznego!
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej