
Składniki
2 sztuki
500 gramów
1 sztuka
1 sztuka
2 sztuki
2 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyte pieczarki obieramy i kroimy w cienkie plastry.
Krok 2
Cebulę drobno siekamy.
Krok 3
Warzywa przesmażamy razem na oliwie. Doprawiamy do smaku kostką czosnkową i cebulową (dla podkreślenia smaku).
Krok 4
Bagietkę przekrawamy na pół i nakładamy na nie farsz.
Krok 5
Posypujemy tartym serem i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 st. C.
Krok 6
Pieczemy do czasu stopienia sera i opieczenia się bułki. Smacznego!
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej