Pomidory z białym serem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pomidory z białym serem

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
9 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 sztuka

10 dekagramów

1 pęczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pomidory Wyjmij z nich pestki i cały miąższ. dokładnie umyj i osusz. Przekrój na pół i wyjmij z nich przy pomocy łyżeczki pestki.

Krok 2

Biały ser wymieszaj z posiekanym szczypiorkiem i dopraw skruszoną Mini kostką Czosnek Knorr.

Krok 3

Farsz wkładaj do pomidorów, podawaj. Rada: Możesz też pomidory włożyć do piekarnika i zapiekać przez kilkanaście minut. Biały ser możesz zastąpić serem pleśniowym.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pomidory z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pomidory z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pomidory z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pomidory z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pomidory z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pomidory z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pomidory z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pomidory z białym serem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej