
Składniki
4 sztuki
1 sztuka
10 dekagramów
1 pęczek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidory Wyjmij z nich pestki i cały miąższ. dokładnie umyj i osusz. Przekrój na pół i wyjmij z nich przy pomocy łyżeczki pestki.
Krok 2
Biały ser wymieszaj z posiekanym szczypiorkiem i dopraw skruszoną Mini kostką Czosnek Knorr.
Krok 3
Farsz wkładaj do pomidorów, podawaj. Rada: Możesz też pomidory włożyć do piekarnika i zapiekać przez kilkanaście minut. Biały ser możesz zastąpić serem pleśniowym.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcejRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.
Czytaj więcej