Pomidory z białym serem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pomidory z białym serem

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
9 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 sztuka

10 dekagramów

1 pęczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pomidory Wyjmij z nich pestki i cały miąższ. dokładnie umyj i osusz. Przekrój na pół i wyjmij z nich przy pomocy łyżeczki pestki.

Krok 2

Biały ser wymieszaj z posiekanym szczypiorkiem i dopraw skruszoną Mini kostką Czosnek Knorr.

Krok 3

Farsz wkładaj do pomidorów, podawaj. Rada: Możesz też pomidory włożyć do piekarnika i zapiekać przez kilkanaście minut. Biały ser możesz zastąpić serem pleśniowym.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pomidory z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pomidory z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pomidory z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pomidory z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pomidory z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pomidory z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pomidory z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pomidory z białym serem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Pizza Grecka
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej