Składniki
1 sztuka
1 łyżka
1 łyżeczka
2 listków
5 ziaren
300 gramów
20 gramów
50 gramów
50 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę obgotuj, by liście zmiękły.
Krok 2
Kiszoną kapustę ugotuj i wymieszaj z pokruszonymi grzybami, ryżem, kaszą jęczmienną.
Krok 3
Farszem nadziewaj kapuściane liście.
Krok 4
Duś na małym ogniu z przyprawami. Możesz też dodać przecier pomidorowy i zapiec w piekarniku.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Majeranek z krajów śródziemnomorskich Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...
Czytaj więcejCiągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.
Czytaj więcej