
Składniki
1 sztuka
1 łyżka
1 łyżeczka
2 listków
5 ziaren
300 gramów
20 gramów
50 gramów
50 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę obgotuj, by liście zmiękły.
Krok 2
Kiszoną kapustę ugotuj i wymieszaj z pokruszonymi grzybami, ryżem, kaszą jęczmienną.
Krok 3
Farszem nadziewaj kapuściane liście.
Krok 4
Duś na małym ogniu z przyprawami. Możesz też dodać przecier pomidorowy i zapiec w piekarniku.
Przepisy w Waszym wykonaniu
średnie
Majeranek z krajów śródziemnomorskich Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPodobne przepisy
Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej