
Składniki
200 gramów
1 sztuka
2 sztuki
150 gramów
0.3 opakowania
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Na patelni podgrzać olej, zeszklić cebulę z cukrem i dodać startą marchewkę. Do usmażonych warzyw dodać pół puszki krojonych pomidorów i doprowadzić do wrzenia.
Krok 2
Przerzucić wszystko do miski i zmiksować, a na patelnię wrzucić cukinię pokrojoną w kostkę. dodać sól, pieprz, cebulę i suszone pomidory w proszku. Zasmażyć mięso na brązowy kolor i dolać zmiksowany sos.
Krok 3
Dodać przyprawy (bazylię, pietruszkę, oregano, czosnek granulowany, tymianek, cząber i estragon) Przykryć i gotować na małym ogniu przez 10-15 minut.
Krok 4
Podawać z ugotowanym makaronem spaghetti.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuŚwieże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej