
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
1 sztuka
8 plastrów
150 gramów
8 sztuk
5 łyżeczek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Schab myjemy i kroimy w plastry mi wyszło 8 miałam kg schabu Każdy schab rozbiłam posypałam czubryca zieloną.
Krok 2
Położyłam plaster sera i na to rukole sporo aby było ja czuć potem choć troszkę . Posypałam przyprawa do mięsa Knorr posoliłam i popieprzyłam trochę
Krok 3
Zawinęłam w roladki wykałaczkami spięłam by się nie rozwaliły podczas pieczenia. smażyłam z obu stron potem dusiłam około 1,20 minut mi to zajęło :) Na koniec wyjęłam i pokroiłam w plasterki wyszły fajne roladki plasterki do obiadu :)
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Tradycyjna kuchnia polska pachnie leśnymi grzybami. Za najsmaczniejsze uznaje się rydze. Doczekały się nie tylko mnóstwa przepisów, ale także… piosenki, którą nuciło niejedno pokolenie. Choć to pieczarki najczęściej pojawiają się na naszych talerzach, nie mogą równać się z rudymi rydzami pod względem aromatu i bogactwa smaku. W kuchni wystarczy poświęcić im zaledwie kilka minut, by ich walory zachwyciły każdego konesera.
Czytaj więcejWigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę. A to dopiero kilka potraw z kapustą w roli głównej. W sklepach bez trudu znajdziemy woreczki i słoiki z gotowym produktem, ale żaden z nich nie będzie mógł równać się ze specjałem domowej roboty. Tym razem skupimy się na niepozornym składniku kiszonek, od którego zależy bardzo wiele. Ile sypiemy soli do kiszenia kapusty, by uzyskać upragniony efekt?
Czytaj więcej