Sałatka wieloskładnikowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka wieloskładnikowa

Autor: MartaS

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

4 łyżki

2 sztuki

1 łyżeczka

2 łyżki

1 sztuka

5 plastrów

1 sztuka

1 opakowanie

1 sztuka

1 sztuka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa i owoce oczyścić, obrać i posiekać w kostkę mniej więcej tej samej wielkości.

Krok 2

Dodać kapary, odsączony tuńczyk i groszek. oprósz wszystko oregano i dokładnie wymieszaj.

Krok 3

Sos sałatkowy włoski Knorr połącz z 2 łyżami wody i oliwą.

Krok 4

Składniki sałatki połącz ze sobą, polej sosem i wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka wieloskładnikowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka wieloskładnikowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka wieloskładnikowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka wieloskładnikowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka wieloskładnikowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka wieloskładnikowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka wieloskładnikowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka wieloskładnikowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej