Składniki
1 łyżka
1 sztuka
100 gramów
1 sztuka
1 sztuka
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron gotujemy według tego co pisze na opakowaniu ,odcedzamy .
Krok 2
Makrele obieramy z ości na większe kawałki. Szczypior myjemy i kroimy drobno.
Krok 3
Oliwki odcedzamy z zalewy i dodajemy do makaronu i ryby. Sos sałatkowy paprykowo - ziołowy Knor rwsypujemy do miseczki dodajemy sos sałatkowy mieszamy i polewamy sałatkę . Lekko mieszamy i sałatka gotowa :)
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Sos sałatkowy paprykowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.
Czytaj więcejWigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.
Czytaj więcej