
Składniki
1 łyżka
1 sztuka
100 gramów
1 sztuka
1 sztuka
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron gotujemy według tego co pisze na opakowaniu ,odcedzamy .
Krok 2
Makrele obieramy z ości na większe kawałki. Szczypior myjemy i kroimy drobno.
Krok 3
Oliwki odcedzamy z zalewy i dodajemy do makaronu i ryby. Sos sałatkowy paprykowo - ziołowy Knor rwsypujemy do miseczki dodajemy sos sałatkowy mieszamy i polewamy sałatkę . Lekko mieszamy i sałatka gotowa :)
Przepisy w Waszym wykonaniu
Sos Sałatkowy Paprykowo-Ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcejRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.
Czytaj więcej