
Składniki
1 łyżka
1 sztuka
100 gramów
1 sztuka
1 sztuka
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron gotujemy według tego co pisze na opakowaniu ,odcedzamy .
Krok 2
Makrele obieramy z ości na większe kawałki. Szczypior myjemy i kroimy drobno.
Krok 3
Oliwki odcedzamy z zalewy i dodajemy do makaronu i ryby. Sos sałatkowy paprykowo - ziołowy Knor rwsypujemy do miseczki dodajemy sos sałatkowy mieszamy i polewamy sałatkę . Lekko mieszamy i sałatka gotowa :)
Przepisy w Waszym wykonaniu
Sos Sałatkowy Paprykowo-Ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej