
Składniki
4 łyżki
4 sztuki
1 pęczek
0.5 pęczka
0.5 pęczka
1 sztuka
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Oddziel mięso od kości i pokrój je w kostkę. Zioła posiekaj.
Krok 2
Marchew obierz, umyj i zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Krok 3
Marchew wymieszaj z mięsem, dodaj zioła.
Krok 4
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr połącz z 2 łyżkami wody i oliwą. Dodaj do sałatki i wymieszaj.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej