Salceson

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 szklanki

1.5 szklanki

1.5 szklanki

2 łyżeczki

3 łyżki

5 sztuk

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Olej utrzeć z cukrem, dodawać po jednym jajku i na koniec mąkę, kakao i sodę (wymieszane wcześniej w jedną sypką masę), następnie zapach i jabłka.

Krok 2

Po upieczeniu posypać cukrem pudrem lub polać polewą.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Salceson - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Salceson - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Salceson - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Salceson - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Salceson - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Salceson - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Salceson - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej