Składniki
250 gramów
100 gramów
100 gramów
1 pęczek
100 mililitrów
2 sztuki
1 łyżeczka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przygotowujemy marynatę z octu i przypraw. Pokrojone w kawałki śledzie moczymy w marynacie kilka godzin.
Krok 2
Następnie odsączamy je i wkładamy do naczynia. Delikatnie mieszamy z majonezem, jogurtem i drobno posiekanym koperkiem i pokrojonym w kostkę ogórkiem kiszonym.
Krok 3
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktu8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej