
Składniki
1 sztuka
null
2 sztuki
null
1 łyżka
20 dekagramów
1 sztuka
1 łyżka
40 dekagramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę i boczek pokrój. Cebulę zeszklij na oleju, dodaj boczek i mięso mielone. Smaż cały czas mieszając.
Krok 2
Przesmażone mięso przełóż do garnka, zalej Sosem w słoiku Spaghetti Toscana Knorr.
Krok 3
Duś około 15 minut po czym dodaj groszek i gotuj kolejne 5 minut.
Krok 4
W między czasie ugotuj makaron i odcedź go.Makaron wyłóż na talerze i polej sosem pomidorowym z mięsem. Na koniec ozdób natką pietruszki i starym serem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej