Spaghetti po napoleońsku przepis – Zobacz na przepisy.pl

Spaghetti po napoleońsku

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

1

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

40 dekagramów

2 sztuki

20 dekagramów

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżka

1 łyżka

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę i boczek pokrój. Cebulę zeszklij na oleju, dodaj boczek i mięso mielone. Smaż cały czas mieszając.

Krok 2

Przesmażone mięso przełóż do garnka, zalej Sosem w słoiku Spaghetti Toscana Knorr.

Krok 3

Duś około 15 minut po czym dodaj groszek i gotuj kolejne 5 minut.

Krok 4

W między czasie ugotuj makaron i odcedź go.Makaron wyłóż na talerze i polej sosem pomidorowym z mięsem. Na koniec ozdób natką pietruszki i starym serem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Spaghetti po napoleońsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Spaghetti po napoleońsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Spaghetti po napoleońsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Spaghetti po napoleońsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Spaghetti po napoleońsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Spaghetti po napoleońsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Spaghetti po napoleońsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Sałatka szefa z szynką
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej