PRZEPISY.PL

Spaghetti po napoleońsku

Autor: tommy
  • 30
  • 4
  • Łatwe
  • 0
5
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

  • żółty ser1 łyżka
  • posiekana natka1 łyżka
  • pieprz
  • olej do smażenia
    • Krok 1

      Cebulę i boczek pokrój. Cebulę zeszklij na oleju, dodaj boczek i mięso mielone. Smaż cały czas mieszając.
    • Krok 2

      Przesmażone mięso przełóż do garnka, zalej Sosem w słoiku Spaghetti Toscana Knorr.
    • Krok 3

      Duś około 15 minut po czym dodaj groszek i gotuj kolejne 5 minut.
    • Krok 4

      W między czasie ugotuj makaron i odcedź go.Makaron wyłóż na talerze i polej sosem pomidorowym z mięsem. Na koniec ozdób natką pietruszki i starym serem.

    Więcej przepisów z tym produktem

    Sos w słoiku Spaghetti Toscana KnorrZobacz wszystkie

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    810
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    2
    Łatwe
    1065
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    102
    osoby dodały do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    521
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe