Surówka z kapusty kwaszonej z marchwią przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Surówka z kapusty kwaszonej z marchwią

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

4 łyżeczki

2 łyżki

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę kwaszoną osącz z soku.

Krok 2

Umyj marchew, a następnie obierz, opłucz i zetrzyj na drobnej tarce. Dodaj do kapusty.

Krok 3

Dolej olej i dosyp cukru. Wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka z kapusty kwaszonej z marchwią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka z kapusty kwaszonej z marchwią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka z kapusty kwaszonej z marchwią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka z kapusty kwaszonej z marchwią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka z kapusty kwaszonej z marchwią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka z kapusty kwaszonej z marchwią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka z kapusty kwaszonej z marchwią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Surówka z kapusty kwaszonej z marchwią - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej