
Składniki
5 sztuk
1 łyżka
2 łyżki
4 łyżki
0.5 opakowania
1 sztuka
6 sztuk
1 opakowanie
3 sztuki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ziemniaki i marchew ugotuj, zostaw do ostygnięcia.
Krok 2
Wszystkie warzywa pokrój w kostkę, cebulę posiekaj, włóż do miski, dodaj groszek i kukurydzę.
Krok 3
Majonez wymieszaj z musztardą i dopraw.
Krok 4
Sałatkę polej przygotowanym sosem i wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej