Szybka surówka z kapusty pekińskiej przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Szybka surówka z kapusty pekińskiej

Autor: Agata Chmielewska

ratingratingratingratingrating

1

heart
11 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

37 osób wydrukowało

Pobierz pdf

25 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

100 gramów

0.5 sztuki

0.5 sztuki

0.5 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę drobno posiekać, a paprykę pokroić w małą kostkę.

Krok 2

W misce wymieszać jogurt naturalny z zawartością saszetki Sos sałatkowy do mizerii Knorr i szczyptą pieprzu do smaku.

Krok 3

Dodać warzywa i dokładnie wymieszać. Przed podaniem schłodzić w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Szybka surówka z kapusty pekińskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Szybka surówka z kapusty pekińskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Szybka surówka z kapusty pekińskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Szybka surówka z kapusty pekińskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Szybka surówka z kapusty pekińskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Szybka surówka z kapusty pekińskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Szybka surówka z kapusty pekińskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Szybka surówka z kapusty pekińskiej - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Szybka sałatka do grilla
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej