
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
1 opakowanie
50 gramów
null
400 gramów
50 gramów
1 opakowanie
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Grzyby zalej gorącą wodą i zamocz na ok. 20 minut. Odsącz i pokrój na cienkie paski.
Krok 2
Mięso umyj i pokrój na kawałki. Warzywa obierz i umyj. Pokrój na cienkie paseczki.
Krok 3
Rozgrzej na patelni olej i usmaż na nim mięso. Dodaj grzyby i warzywa. Przesmaż.
Krok 4
Odsącz kiełki i pędy bambusa, dodaj do całości.
Krok 6
Wrzuć makaron uprzednio namoczony przez 7 minut we wrzątku. Wszystko razem przemieszaj.
Krok 5
Fix Do potraw chińskich Knorr dokładnie wymieszaj z 300 ml wody. Wlej do warzyw i mięsa.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Fix Do potraw chińskich Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej