
Składniki
500 mililitrów
1 opakowanie
800 gramów
4 sztuki
250 gramów
0.5 pęczka
2 sztuki
1 łyżeczka
2 sztuki
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W misce wymieszaj pomidory z puszki z produktem Knorr do spaghetti bolognese.
Krok 2
Ravioli ugotuj w wodzie, aż będą miękkie.
Krok 3
Przełóż sos z pierożkami do naczynia żaroodpornego.
Krok 4
Na wierzchu posyp pokruszoną ricottą i połóż plastry sera mozarella. Całość zapiecz chwilę, aby ser się rozpuścił.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej