
Składniki
500 mililitrów
1 opakowanie
800 gramów
4 sztuki
250 gramów
0.5 pęczka
2 sztuki
1 łyżeczka
2 sztuki
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W misce wymieszaj pomidory z puszki z produktem Knorr do spaghetti bolognese.
Krok 2
Ravioli ugotuj w wodzie, aż będą miękkie.
Krok 3
Przełóż sos z pierożkami do naczynia żaroodpornego.
Krok 4
Na wierzchu posyp pokruszoną ricottą i połóż plastry sera mozarella. Całość zapiecz chwilę, aby ser się rozpuścił.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Naturalnie smaczne Spaghetti Bolognese Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPolędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać?
Czytaj więcejSłodycz miodu fantastycznie kontrastuje z goryczkowym smakiem musztardy. Nic więc dziwnego, że sos musztardowo-miodowy świetnie komponuje się z wieloma składnikami – zwłaszcza o naturalnie łagodnym smaku. Korzystaj z niego zawsze wtedy, gdy twoim potrawom brakuje wyrazu. Prosty w przygotowaniu sos miodowo-musztardowy do burgera pasuje tak samo dobrze, jak do ryb, sałatek, pieczonych mięs, a nawet kanapek.
Czytaj więcej