
Składniki
1 sztuka
1 opakowanie
1 łyżka
1 łyżka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Czosnek przepuścić przez praskę, wymieszać z oliwą. Kromkę chleba delikatnie pokropić mieszanką oliwy z czosnkiem i piec przez ok.10 minut w piekarniku.
Krok 2
Żurek przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Pod koniec gotowania dodać dużą łyżkę chrzanu.
Krok 3
Grzankę czosnkową włożyć do żurku. Podawać.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Żurek na wędzonce Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej