3 Bit

Autor: mojeciasto_users mojeciasto_users

ratingratingratingratingrating

3

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

30 osób wydrukowało

Pobierz pdf

32 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

9 opakowań

1 opakowanie

2 opakowania

2 szklanki

0.75 opakowania

0.5 litra

2 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Masa karpatkowa: budynie ugotować z 2 szklanek mleka i utrzeć z Kasią jak przestygną.

Krok 2

Ubić śmietanę z 2 śnieżkami.

Krok 3

Układać warstwami w blaszce następująco: herbatniki, mleko (powinno być jeszcze ciepłe-lepiej się rozsmarowuje), herbatniki, masa karpatkowa, herbatniki, śmietana ubita i na wierzch starta czekolada, można też posypać wiórkami kokosowymi.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • 3 Bit - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • 3 Bit - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • 3 Bit - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • 3 Bit - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • 3 Bit - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • 3 Bit - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • 3 Bit - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej