Bagietka z serem gorgonzola i konfiturą z cebuli

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

11

81 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
35 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

139 osób wydrukowało

Pobierz pdf

284 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżeczki

1 sztuka

1 łyżka

2 łyżeczki

1 łyżka

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę obierz i pokrój w piórka. Następnie podsmaż ją na oliwie z oliwek, dodaj cukier trzcinowy oraz ocet balsamiczny i wymieszaj. Gotuj do momentu, aż powstanie gęsta konfitura.

Krok 2

Przekrój bagietkę wzdłuż na pół. Obie połówki posmaruj Ramą z olejem z orzechów włoskich.

Krok 3

Ser pokrój w plasterki i ułóż na bagietce. Następnie nałóż konfiturę z cebuli i posyp orzechami włoskimi. Przykryj drugą połówką bagietki i gotowe!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Bagietka z serem gorgonzola i konfiturą z cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Bagietka z serem gorgonzola i konfiturą z cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Bagietka z serem gorgonzola i konfiturą z cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Bagietka z serem gorgonzola i konfiturą z cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Bagietka z serem gorgonzola i konfiturą z cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Bagietka z serem gorgonzola i konfiturą z cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Bagietka z serem gorgonzola i konfiturą z cebuli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Rama z olejem z orzechów włoskich

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Rama z olejem z orzechów włoskich

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej