Filet z indyka duszony z warzywami

Autor: Aleksandra Krzyżanowska

ratingratingratingratingrating

2

15 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

124 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

112 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

500 gramów

1 sztuka

1 sztuka

0.25 sztuki

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso indyka pokrój na plastry grubości około 8 mm. Marchewkę i pietruszkę obierz i pokrój na plasterki. Paprykę pokrój w kostkę, a kapustę w paski.

Krok 2

Na patelnie parową wlej pół szklanki wody. Dodaj pół rozdrobnionego Bulionu na włoszczyźnie Knorr. Na tym ułóż mięso i warzywa. Przykryj pokrywką i gotuj na małym ogniu przez około 25 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Filet z indyka duszony z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Filet z indyka duszony z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Filet z indyka duszony z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Filet z indyka duszony z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Filet z indyka duszony z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Filet z indyka duszony z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Filet z indyka duszony z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Bulion na włoszczyźnie Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Bulion na włoszczyźnie Knorr

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej