Kiełbasa z grilla inaczej – faszerowane z serem | Przepisy.pl pixel

Grillowane kiełbaski z serem feta

Autor: Szef kuchni Knorr Piotr Murawski

ratingratingratingratingrating

13

787 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

282 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

560 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

8 sztuk

1 opakowanie

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kiełbaski przetnij wzdłuż tak, aby powstała kieszonka.

Grillowane kiełbaski z serem feta  - Krok 1

Krok 2

Ser feta pokrój w długie prostokąty i umieść je w kieszonkach.

Grillowane kiełbaski z serem feta  - Krok 2

Krok 3

Całość oprósz przyprawą Knorr i smaż na grillu, aż kiełbaski będą rumiane. Możesz również użyć innego rodzaju sera, np. mozzarelli.

Grillowane kiełbaski z serem feta  - Krok 3
5

Opinie o przepisie

  • gogosik60

    gogosik60 , 24.06.2021

    Już widzę jak ser spływa do grilla

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Marta Kulasiewicz

    Marta Kulasiewicz , 22.02.2018

    wygląda apetycznie

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Joanna Kobielska

    Joanna Kobielska , 17.05.2016

    Oczywiście bez przyprawy Knorr nie może się obyć, bierzecie jakieś profity za reklamę czy co?

    Odpowiedz Odpowiedz
    Odpowiedzi (1)
  • Kuba Morgan

    Kuba Morgan , 22.04.2016

    zaje...fajne . robiłem takie już 10 lat temu..!!

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Grillowane kiełbaski z serem feta  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Grillowane kiełbaski z serem feta  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Grillowane kiełbaski z serem feta  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Grillowane kiełbaski z serem feta  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Grillowane kiełbaski z serem feta  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Grillowane kiełbaski z serem feta  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Grillowane kiełbaski z serem feta  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Grillowane kiełbaski z serem feta  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Grillowane kiełbaski z serem feta Grillowane kiełbaski z serem feta

Spróbuj kiełbasek z grilla inaczej - z serem feta smakują wybornie.