Gulasz warzywny z fasolą

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

trudne

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

300 gramów

1 sztuka

3 sztuki

1 łyżeczka

1 łyżeczka

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fasolę odcedź z zalewy. Cebule i czosnek posiekaj, papryki i ziemniaki pokrój w drobną kostkę, pieczarki pokrój w plastry.

Krok 2

Olej rozgrzej, zaszklij cebulę i dodaj czosnek. Dodaj po kilku minutach pieczarki i paprykę, podsmaż na dużym ogniu. Ciągle mieszaj.

Krok 3

Dodaj ziemniaki. dopraw ziołami prowansalskimi i papryką. duś ok 15 min.

Krok 4

zalej Sosem w słoiku Spaghetti Bolognese Knorr.

Krok 5

dodaj opłukaną czerwoną fasolę, zagotuj i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Gulasz warzywny z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Gulasz warzywny z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Gulasz warzywny z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Gulasz warzywny z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Gulasz warzywny z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Gulasz warzywny z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Gulasz warzywny z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej