Gulasz warzywny z fasolą

Autor: garlic garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

trudne

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

300 gramów

1 sztuka

3 sztuki

1 łyżeczka

1 łyżeczka

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fasolę odcedź z zalewy. Cebule i czosnek posiekaj, papryki i ziemniaki pokrój w drobną kostkę, pieczarki pokrój w plastry.

Krok 2

Olej rozgrzej, zaszklij cebulę i dodaj czosnek. Dodaj po kilku minutach pieczarki i paprykę, podsmaż na dużym ogniu. Ciągle mieszaj.

Krok 3

Dodaj ziemniaki. dopraw ziołami prowansalskimi i papryką. duś ok 15 min.

Krok 4

zalej Sosem w słoiku Spaghetti Bolognese Knorr.

Krok 5

dodaj opłukaną czerwoną fasolę, zagotuj i podawaj.

0

Opinie o przepisie

20 osób ogląda przepis:
Holiszki
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

średnie

Sos do Spaghetti Bolognese Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Sos do Spaghetti Bolognese Knorr

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej