Gulasz warzywny z fasolą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Gulasz warzywny z fasolą

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

trudne

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

300 gramów

1 sztuka

3 sztuki

1 łyżeczka

1 łyżeczka

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fasolę odcedź z zalewy. Cebule i czosnek posiekaj, papryki i ziemniaki pokrój w drobną kostkę, pieczarki pokrój w plastry.

Krok 2

Olej rozgrzej, zaszklij cebulę i dodaj czosnek. Dodaj po kilku minutach pieczarki i paprykę, podsmaż na dużym ogniu. Ciągle mieszaj.

Krok 3

Dodaj ziemniaki. dopraw ziołami prowansalskimi i papryką. duś ok 15 min.

Krok 4

zalej Sosem w słoiku Spaghetti Bolognese Knorr.

Krok 5

dodaj opłukaną czerwoną fasolę, zagotuj i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Gulasz warzywny z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Gulasz warzywny z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Gulasz warzywny z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Gulasz warzywny z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Gulasz warzywny z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Gulasz warzywny z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Gulasz warzywny z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Gulasz warzywny z fasolą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej