
Składniki
1 sztuka
1 łyżeczka
3 szklanki
1 łyżeczka
1 łyżeczka
2 sztuki
100 gramów
1 pęczek
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zetrzyj seler, marchewkę i ser na średnich oczkach. Cebulę pokrój w kostkę.
Krok 2
Połącz z bułką tartą, jajkami, oliwą oraz przyprawami.
Krok 3
Przełóż do formy keksowej włożonej papierem do pieczenia i zapiekaj ok. 30-45 min w 170 stopniach.
Krok 4
Otrzymanym a'la pasztetem posmaruj kromki chleba. Udekoruj posiekaną natką pietruszki.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej