PRZEPISY.PL

Kieszonki schabowe z pieczarkami

  • 60
  • 4
  • Łatwe
  • 0
19
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

  • śmietana kremówka200 ml
    • Krok 1

      Pokrój schab na centymetrowej grubości plastry. Zrób w każdym z nich głębokie nacięcie z boku, tworząc kieszonkę.
    • Krok 2

      Pokrój pieczarki na kawałki, podsmaż przez ok. 3 minuty na 2 łyżkach oleju, po czym napełnij nimi kieszonki.
    • Krok 3

      Wymieszaj Sos Pieczarkowy Knorr z wodą i śmietaną.
    • Krok 4

      Ułóż kieszonki w naczyniu żaroodpornym i zalej gotowym sosem.
    • Krok 5

      Następnie posyp startym serem, zdejmij przykrycie, aby zapiec ser na złoty kolor.

    Więcej przepisów z tym produktem

    Sos pieczarkowy ze śmietanką KnorrZobacz wszystkie

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    204
    osoby dodały do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    17
    osób dodało do Mniamlisty
    90''
    6
    Łatwe
    29
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    24
    osoby dodały do Mniamlisty
    30''
    2
    Łatwe