Kotlety mielone z pieczarkami

Autor: Anna Włodarczyk

ratingratingratingratingrating

3

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

16 osób wydrukowało

Pobierz pdf

25 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

500 gramów

1 sztuka

1 sztuka

300 gramów

1 łyżeczka

2 sztuki

6 łyżek

100 gramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pieczarki obieramy, kroimy w paski i smażymy na oleju. Zostawiamy do ostygnięcia. Kroimy cebulę w kostkę, siekamy drobno koperek.

Krok 2

Mięso mieszamy z przyprawami, cebulą, koperkiem, pieczarkami i jajkami. Formujemy kotlety.

Krok 3

Obtaczamy kotlety z bułce tartej i smażymy po kilka minut z każdej strony.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kotlety mielone z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kotlety mielone z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kotlety mielone z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kotlety mielone z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kotlety mielone z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kotlety mielone z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kotlety mielone z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej