Koktajl z jogurtu naturalnego i malin przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Dieta 1500 kalorii

100 przepisów - 20 dni

Koktajl z jogurtu naturalnego i malin

Autor: dr med. Lucyna Małgorzata Pachocka

ratingratingratingratingrating

2

heart
585 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
5 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

77 osób wydrukowało

Pobierz pdf

139 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 litr

800 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Wartości odżywcze

Krok 1

Owoce umyć, dodać do jogurtu.

Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - Krok 1

Krok 2

Całość zmiksować.

Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - Krok 2
dr med. Lucyna Małgorzata Pachocka

Dobra rada:

Posiłek jest dobrym źródłem: potasu, wapnia, fosforu, miedzi, witamin B2, C, B12.

1

Opinie o przepisie

  • Ciastecko :3

    Ciastecko :3 , 05.02.2021

    Smaczne

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Szlachetna i soczysta gęś doskonale podkreśla rangę każdej uroczystości. Często przygotowuje się ją w całości, ale zdarzają się kameralne przyjęcia, podczas których tak duża ilość mięsa nie jest potrzebna. Jeśli nie chcemy rezygnować z tego wyjątkowego rarytasu, dobrze jest postawić na mniejsze kawałki. Pierś nadaje się do tego znakomicie. Jak przyrządzić pierś z gęsi, by podkreślić wyśmienity smak mięsa? Od czego zacząć? Podpowiadamy, jak zamarynować gęś krok po kroku!

Czytaj więcej

Polędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać? Wszystkiego dowiesz się z naszego poradnika dotyczącego tego, jak długo dusić polędwiczki wieprzowe.

Czytaj więcej