Kopytka z sosem pieczarkowym z niebieskim serem
łatwe
231 osób zapisało

Składniki
400 gramów
200 mililitrów
100 gramów
1 opakowanie
1 sztuka
2 sztuki
50 mililitrów
10 gramów
100 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kopytka ugotuj w lekko osolonej wodzie.
Krok 2
Na patelni podsmaż pokrojoną w kostkę cebulę, dodaj posiekany czosnek, całość zalej sosem pieczarkowym z cebulką Knorr rozmieszanym w 200 mililitrach śmietany i 100 mililitrach wody.
Krok 3
Dodaj ugotowane kopytka i pokruszony niebieski ser.
Krok 4
Całość gotuj około 2- 3 minut mieszając wszystko razem.
Krok 5
Gotowe kopytka podawaj posypane posiekanymi listkami szałwii.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Menu ze Smakiem Sos pieczarkowy z cebulką Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej