Mizeria przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mizeria

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

125 gramów

1 pęczek

1.5 łyżeczki

600 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrój ogórki w cienkie plasterki.

Krok 2

Posiekaj koperek.

Krok 3

Z pozostałych składników sporządź dressing. Następnie wymieszaj go z sałatką.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mizeria - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mizeria - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mizeria - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mizeria - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mizeria - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mizeria - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mizeria - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mizeria - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej