Roladki Wielkanocne przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Roladki Wielkanocne

Autor: laleczka20

ratingratingratingratingrating

1

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

22 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

17 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 sztuka

8 plastrów

150 gramów

8 sztuk

5 łyżeczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Schab myjemy i kroimy w plastry mi wyszło 8 miałam kg schabu Każdy schab rozbiłam posypałam czubryca zieloną.

Krok 2

Położyłam plaster sera i na to rukole sporo aby było ja czuć potem choć troszkę . Posypałam przyprawa do mięsa Knorr posoliłam i popieprzyłam trochę

Krok 3

Zawinęłam w roladki wykałaczkami spięłam by się nie rozwaliły podczas pieczenia. smażyłam z obu stron potem dusiłam około 1,20 minut mi to zajęło :) Na koniec wyjęłam i pokroiłam w plasterki wyszły fajne roladki plasterki do obiadu :)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Roladki Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Roladki Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Roladki Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Roladki Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Roladki Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Roladki Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Roladki Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Roladki Wielkanocne  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej