
Składniki
1 sztuka
null
40 dekagramów
null
1 pęczek
null
1 sztuka
1 szklanka
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pieczarki umyj i obierz ze skórki. Podsmaż je na dobrze rozgrzanym oleju do momentu, w którym zaczną się rumienić i stworzy się delikatna skórka.
Krok 2
Dodaj pokrojoną w kostkę cebulę oraz skruszoną Mini kostkę Czosnek Knorr.
Krok 4
Dodaj masło i posiekany drobno szczypiorek. Dopraw do smaku Delikatem Knorr. By danie stało się bardziej treściwe można dodać do niego podsmażone paski z fileta drobiowego.
Krok 3
Delikatnie podsmaż i podlej winem, co nada potrawie lepszy smak.
Przepisy w Waszym wykonaniu

trudne
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej