Pieczarkowa zupa kremowa

Autor: tommy tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

12 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 kilograma

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zagotuj 1 litr wody i rozprowadź w niej Rosół szlachetny drobiowo-wołowy Knorr.

Krok 2

Pieczarki po dokładnym oczyszczeniu i osuszeniu zetrzyj na grubej tarce jarzynowej.

Krok 4

Śmietanę rozprowadź w niewielkiej ilości gorącej zupy i dodaj do garnka. Po zagotowaniu podawaj.

Krok 3

Pieczarki dodaj do rosołu i gotuj na wolnym ogniu kilka minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pieczarkowa zupa kremowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pieczarkowa zupa kremowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pieczarkowa zupa kremowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pieczarkowa zupa kremowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pieczarkowa zupa kremowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pieczarkowa zupa kremowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pieczarkowa zupa kremowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Rosół szlachetny drobiowo-wołowy Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Rosół szlachetny drobiowo-wołowy Knorr

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej